Dr. Vintila Ionuta Daniela

Dr. Vintila Ionuta Daniela

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
(0 rating-uri)

49 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Vintila Ionuta Daniela

Dr. Vintila Ionuta Daniela este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Calea Unirii, Nr. 204, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 200 lei (programare)
Control chirurgie plastica 100 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Centrul medical PARC a fost inaugurat în anul 2015. Scopul investitorilor este de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activităților medicale, dotat cu cea mai performantă tehnologie medicală. Misiunea noastră este îmbunătățirea continuă și menținerea la un standard ridicat a stării de sănătate a populației prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a răspunde cât mai bine cerințelor și nevoilor actuale. Centrul medical PARC este o instituție privată multifuncțională de diagnostic și asistență medicală, care și-a asumat o misiune, nu dintre cele mai ușoare, dar cu siguranță una dintre cele mai nobile și mai frumoase: să îngrijească trupul, mintea și sufletul pacienților săi, punându-le la dispoziție servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Parerile pacientilor despre Dr. Vintila Ionuta Daniela

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.