Dr. Vintila Ionuta Daniela

Dr. Vintila Ionuta Daniela

Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
5,00 (1 rating)

837 vizualizari

VitaPlus Medical , Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj(vezi harta)

Despre Dr. Vintila Ionuta Daniela

Dr. Vintila Ionuta Daniela este Medic Specialist, Chirurgie plastica / estetica in cadrul VitaPlus Medical, Craiova, Str. Anul 1848, Nr 100, Craiova, Dolj.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 200 lei (programare)
Control chirurgie plastica 100 lei (programare)

Informatii clinica: VitaPlus Medical

Servicii medicale de calitate Am creat Centrul Medical VITAPLUS pentru dumneavoastră. Suntem o echipă de profesioniști devotati, mereu entuziaști, serioși și onesti cu pacienții noștri. Pentru noi medicina continuă să fie o artă. Punem în slujba sănătății dumneavoastră toată știința medicală acumulată de fiecare dintre noi la cursuri și specializări permanente. Vă stăm la dispoziție pentru a vă asigura informațiile medicale de care aveți nevoie și pentru a crește calitatea vieții dumneavoastră. Centrul medical VITAPLUS vă oferă servicii medicale de înaltă calitate, grație echipei de medici specialiști și a aparaturii performante. Ne recomandă experiența îndelungată a specialiștilor, formația didactică a multora dintre ei, medicii tineri, bine pregătiți și dornici de afirmare dar și aparatura modernă, performantă.

Parerile pacientilor despre Dr. Vintila Ionuta Daniela

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
20.09.2021
Super! Un medic extraordinar! Recomand!