Dr. Violeta Mirela Florescu

Dr. Violeta Mirela Florescu

Medic Primar, Alergologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

4699 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Violeta Mirela Florescu

Dr. Violeta Mirela Florescu este Medic Primar, Alergologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Tot aici, pacienții pot beneficia de consultații decontate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau medicul de familie, la medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru specialitățile dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie și ORL.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Violeta Mirela Florescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Eugenia Cujbă a acordat 5
★★★★★
28.03.2024
Super profesionalism,un medic de nota 10

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.05.2021

Andrei Camelia Rodica a acordat 5
★★★★★
14.05.2021
M-am simțit foarte bine! Doamna doctor este un profesionist desăvârșit, un om calm si cald! O recomand din tot sufletul!

Ana Maria TAPOSU a acordat 5
★★★★★
13.04.2021
Mulțumită de consultatia oferita de către dna doctor, foarte profesionista

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.01.2021

Vlad-Costin Stan a acordat 5
★★★★★
28.09.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.06.2020
O doamna doctorița ce oferă informații utile, într-un limbaj accesibil pacientului.