Dr. Violeta Mirela Florescu

Dr. Violeta Mirela Florescu

Medic Specialist, Alergologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

2943 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Violeta Mirela Florescu

Dr. Violeta Mirela Florescu este Medic Specialist, Alergologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6. Medicul Violeta Mirela Florescu este Medic Specialist, Alergologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie alergologie 330 lei (programare)
Control alergologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Violeta Mirela Florescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.05.2021

Andrei Camelia Rodica a acordat 5
★★★★★
14.05.2021
M-am simțit foarte bine! Doamna doctor este un profesionist desăvârșit, un om calm si cald! O recomand din tot sufletul!

Ana Maria TAPOSU a acordat 5
★★★★★
13.04.2021
Mulțumită de consultatia oferita de către dna doctor, foarte profesionista

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.01.2021

Vlad-Costin Stan a acordat 5
★★★★★
28.09.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.06.2020
O doamna doctorița ce oferă informații utile, într-un limbaj accesibil pacientului.