Dr. Viorela-Alexandra Serban

Dr. Viorela-Alexandra Serban

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

69 vizualizari

Super Diet , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Viorela-Alexandra Serban

Dr. Viorela-Alexandra Serban este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Super Diet, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie adulti 250 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)

Informatii clinica: Super Diet

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet,obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni associate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viață. 

Echipa noastră de medici specialiști este gata oricând să pună în slujba ta cunoștințele și experiența lor pentru a te ajuta să fii mai sanatos și longeviv, să slabești și să iți menții greutatea printr-o nutriție corectă și un stil de viață sănătos. Procentul de obezite în România crește alarmant de la an la an, iar noi ne dorim prin conceptul nostru să educăm populația și să scădem acest procent. 

Ne dorim ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui și misiunea noastră e să încercăm să instaurăm obiceiuri alimentare sănătoase în viața fiecărui pacient.

Parerile pacientilor despre Dr. Viorela-Alexandra Serban

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.