Dr. Vlad-Andrei Dima

Dr. Vlad-Andrei Dima

Medic Primar, RMN fara substanta de contrast

★★★★★

144 vizualizari

Sanamed , BUCURESTI, Calea Plevnei 159, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Vlad-Andrei Dima

Dr. Vlad-Andrei Dima este Medic Primar, RMN fara substanta de contrast in cadrul Sanamed , BUCURESTI, Calea Plevnei 159, Sector 6. Medicul Vlad-Andrei Dima este Medic Primar, RMN fara substanta de contrast in cadrul Sanamed

Servicii disponibile

Informatii clinica: Sanamed


Clinica medicala SANAMED este specializata in diagnosticarea, monitorizarea și tratamentul pacientului cronic, avand o abordare multidisciplinara unica si aplicand cele mai moderne metode de diagnostic, in cele mai bune conditii de tratament. 
 
Alaturi de expertiza si tehnologiile disponibile in monitorizarea tratamentului pacientului Diabetic, incepand cu anul 2020 venim în sprijinul pacienților nostri cu o retea extinsa de cabinete de specialitate si cu noul Centru de Imagistica Medicala Sanamed.
 
Centrul de Imagistica Medicala Sanamed  asigura un diagnostic imagistic precis si rapid, avand o echipa medicala cu o bogata expertiza in interpretarea unei game complexe de investigatii imagistice.

Parerile pacientilor despre Dr. Vlad-Andrei Dima

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea RMN (Rezonanta Magnetica) disponibile in acelasi judet: