Dr. Vlad Chirtes - Program exclusiv plata Cash

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

142 vizualizari

6 programari

Clinica Pediatrica Anastasia , Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31(vezi harta)
Despre Dr. Vlad Chirtes - Program exclusiv plata Cash
Medicul Dr. Vlad Chirtes - Program exclusiv plata Cash este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul Clinica Pediatrica Anastasia, Piatra Neamt, Str. Ozana, Nr.31. Program consultatii decontace CNAS - zilnic: 9:00 - 10:40

Servicii disponibile
Consultatie generala 80 lei (programare)

Informatii clinica
„Sufletul se vindeca atunci cand esti in preajma copiilor” De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea. Dupa multa munca iata ca a venit si ziua in care ii asteptam cu bucurie pe cei mici in locul unde medicina se practica pe tarame de basm, unde medicii si asistentii sunt pregatiti sa trateze lacrimi pentru a primi zambete.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.