Dr. Vlad Georgeanu

Dr. Vlad Georgeanu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

575 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Metropolitan Hospital, Calea Serban Voda 95-101, Sector 4(vezi harta)

Despre Dr. Vlad Georgeanu

Dr. Vlad Georgeanu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Metropolitan Hospital, Calea Serban Voda 95-101, Sector 4.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 200 lei (programare)
Control ortopedie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza

Monza Metropolitan Hospital este al treilea spital al Grupului Monza deschis in Romania, este specializat în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă.
Apartenenţa la un grup internaţional înseamnă accesul la peste 25 de ani de expertiză și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaţionale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenţii cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România.

Parerile pacientilor despre Dr. Vlad Georgeanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Nicolae Pana a acordat 5
★★★★★
06.10.2020
Un om deosebit, toata stima...

Pana Nicole a acordat 5
★★★★★
13.10.2020
Un medic excelent, din toate punctele de vedere,atat profesional cat si din punct de vedere a comunicarii cu pacientul!!!