Dr. Vlad Hurduc

Dr. Vlad Hurduc

Medic Specialist, Urologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

6168 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3 (vezi harta)

Despre Dr. Vlad Hurduc

Dr. Vlad Hurduc este Medic Specialist, Urologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Deschisa in anul 2001, clinica SANADOR Decebal s-a remarcat inca din primul an prin profesionalismul echipei medicale si tehnologia medicala utilizata. Inca de la inceputul activitatii, clinica si-a extins gama de servicii si echipa de medici pentru a raspunde nevoilor pacientilor in mod eficient si prompt.

In plus, SANADOR vine in sprijinul celor interesati sa aiba un medic de familie aproape de casa sau de serviciu, asigurand servicii de medicina de familie in Clinica SANADOR Decebal, intr-un mediu profesionist. Pacientii pot accesa cu usurinta servicii medicale conexe, precum: imagistica, analize medicale sau consultatii de specialitate.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Vlad Hurduc este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Vlad Hurduc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.09.2023
Un om de mare onestitate și valoare.Un om adevărat și Doctor cu empatie și dăruire pt profesia lui. Am fost operat de dânsul, operația a fost un succes. Mulțumesc din suflet, Dumnezeu să-l binecuvinteze.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.05.2023
O parere foarte buna. Atent la pacient,apreciere complexa a situatiei.