Dr.  Vladau Andreea

Dr. Vladau Andreea

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5.00(1 rating)

3488 vizualizari

NORD, Grupul Medical Provita , BUCURESTI, Str. Frunzei Nr. 26, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Vladau Andreea

Dr. Vladau Andreea este Medic Primar, Pneumologie in cadrul NORD, Grupul Medical Provita, BUCURESTI, Str. Frunzei Nr. 26, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 250 lei (programare)
Control pneumologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Spirometrie 60 lei (programare)

Informatii clinica: NORD, Grupul Medical Provita


Noi suntem NORD, Grupul Medical Provita. Înainte de a fi doctori, suntem oameni. Râdem, salutăm, și, culmea, și pe noi ne mai doare câte ceva din când în când. Și ne tratăm. Și îi tratăm și pe ceilalți așa cum ne tratăm și pe noi. Suntem suficent de mici încât să ne pese la fel de mult de fiecare pacient care ne trece pragul. Dar suntem destul de mari încât să avem cei mai buni medici și cele mai moderne dotări. Și mereu aflăm ce a apărut în plus, pentru ca să putem să oferim pacienților noștri un plus de grijă și liniștea că totul va fi bine. 

Știm că nu scriem rețetele frumos, dar ne asigurăm că iți explicăm fiecare lucru astfel încât să iți fie clar ceea ce trebuie să facem, de ce și cum te va ajuta acest lucru. Mai vrem să știi ceva despre noi, poate cel mai important aspect: ne place extrem de mult ceea ce facem. A fi doctor este o vocație, te naști cu ea, apoi este si meserie, cea pe care o înveți. Ne place să avem grijă de oameni. Să ne salutăm când facem cunostință și după aceea să ne mai dăm câte un semn și să aflăm unii despre alții că suntem bine.

Parerile pacientilor despre Dr. Vladau Andreea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.02.2020
Un medic dedicat si profesionist!