Dr. Vladau Laurentiu George

Dr. Vladau Laurentiu George

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★

1587 vizualizari

Hebra Dermatologie , BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Vladau Laurentiu George

Dr. Vladau Laurentiu George este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Hebra Dermatologie, BUCURESTI, Sos. Nicolae Titulescu, Nr.163, Sector 1. Medic specialist dermatologie-venerologie Investigatii oferite: Chirurgia pielii - excizii alunite si cancer de piele, cauterizari papiloame, veruci, biopsii cutanate Molemapping si dermatoscopie - harta alunitelor si analiza microscopica Dermatologie estetica – tratamente laser, IPL, reducerea ridurilor cu botox, si acid hialuronic, peelinguri chimice pentru rejuvenare, microneedling, Dermapen pentru cicatrici superficiale Domenii de expertiza: Cancer de piele - dermatoscopie, chirurgie, tratamente de actualitate, crioterapie, terapie fotodinamica, educatie; Boli inflamatorii ale pielii - diagnostic, tratament local si sistemic, fototerapie, iontoforeza pentru hiperhidroza, testare alergologica pentru dermatita de contact, educatie Dermatologie cosmetica - peeling chimic, corectarea ridurilor, augmentare, tratamentul hiperhidroza cu neurotoxina, tratamente cu laser

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Hebra Dermatologie


Hebra Dermatologie” este o Clinica de Dermatologie care functioneaza din anul 2008. Este un serviciu condus si administrat de medici dermatologi si dedicat exclusiv serviciilor de dermatologie, estetica si venerologie, ceea ce are ca rezultat o centrare a activitatii in sfera tratamentelor bolilor de piele, infrumusetare si a bolilor cu transmitere sexuala. 

Aparatura folosita este una de ultima generatie si toate procedurile sunt efectuate in conditii de sterilitate si curatenie deosebite, standarde care sunt auditate in mod regulat. Din momentul in care deveniti pacientul nostru, beneficiati de servicii post consultatie. Scopul acestora este acela de a comunica rezultatele si de a identifica probleme sau ingrijorari legate de tratament – modul in care il procurati sau neintelegeri cu privire la administrare. 

Pentru aceasta ne puteti consulta telefonic sau, ideal, prin formularul online. Puteti cere un rezumat al consultatiei sau o scrisoare pentru medicul de familie, care va poate fi expediata si dumneavoastra. Va rugam, pe cat posibil, sa va exprimati interesul in acest sens inaintea consultatiei. Pentru a ne putea dezvolta in permanenta serviciile oferite va incurajam sa ne sugerati aspecte care ar putea fi imbunatatite sau lucruri care v-au surprins placut, prin formularul de satisfactie aflat la receptie.

Parerile pacientilor despre Dr. Vladau Laurentiu George

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.