Dr. Vladimir Puscasu

Dr. Vladimir Puscasu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

2712 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Vladimir Puscasu

Dr. Vladimir Puscasu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 250 lei (programare)
Control ortopedie 140 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Vladimir Puscasu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

INES MOSCOVICI a acordat 5
★★★★★
13.01.2020
Am fost plăcut impresionata. O doamna foarte amabila la recepție mi-a verificat programarea și exact la ora fixata am fost chemata în cabinet. Doctorul Puscasu mi s-a părut serios, profesionist și politicos

. Florea Ilie a acordat 5
★★★★★
06.07.2020

Gheorghe Stefania a acordat 5
★★★★★
11.12.2020
Un medic sufletist si bun. Merita 10.

Georgian Ovidiu Mahu a acordat 5
★★★★★
12.06.2020
Excelent

Cristina Vintileanu a acordat 5
★★★★★
04.02.2021