Dr. Yasmin Bv Al-Hiary

Dr. Yasmin Bv Al-Hiary

Medic Specialist, Alta specialitate

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

637 vizualizari

RMN Diagnostica , Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Yasmin Bv Al-Hiary

Dr. Yasmin Bv Al-Hiary este Medic Specialist, Alta specialitate in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 220 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 220 lei (programare)
Consultatie ortopedie pediatrica 220 lei (programare)
Control ortopedie 185 lei (programare)
Referat ortopedie 90 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica

Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Yasmin Bv Al-Hiary

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.12.2021
Profesionalism, dedicare și respect pentru pacient

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.12.2021

Robert Andrei Nutulescu a acordat 5
★★★★★
10.03.2021
Foarte mulțumiți. Doamna Doctor este foarte blândă.