Yvonne Popescu

Yvonne Popescu

Doctor în stiinte medicale, Psihiatrie

★★★★★

297 vizualizari

Centrul Medical Bellanima , BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Yvonne Popescu

Yvonne Popescu este Doctor în stiinte medicale, Psihiatrie in cadrul Centrul Medical Bellanima, BUCURESTI, Str. Viitorului nr. 26, sector 2, Bucuresti.
Yvonne este medic specialist psihiatru, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, avand o experienta clinica psihiatrica de peste 5 ani, dobandita in cadrului Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. “Alexandru Obregia” din Bucuresti, a Spitalului Clinic Bichat-Claude Bernard (Maison Blanche) din Paris si a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste. Yvonne este o persoana extrem de empatica si de implicata in munca sa, cu multa compasiune pentru cei din jur, fiind determinata in obtinerea celor mai bune rezultate terapeutice. Isi pastreaza constanta dorinta de perfectionare prin studiu, manifestand o neincetata fascinatie si curiozitate pentru creier, minte si emotie.

Abilitati si competente:

Acreditari si afilieri

Educatie:

Experienta profesionala:


Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Bellanima


"Bellanima este un proiect care s-a nascut din pasiune pentru oameni si din convingerea ca empatia si profesionalismul sunt ingredientele cheie ale reusitei terapeutice. El este totodata un proiect care indrazneste sa vorbeasca deschis despre afectiunile psihice, sa inlature tabu-ul social si sa deschida o fereastra spre lumina celor care au nevoie de ea." Andreea Enache-Ţonoiu, Cofondator Bellanima Centrul Medical Bellanima ofera clientilor sai: * servicii terapeutice la standarde internationale pentru tratarea tulburarilor psihice; * abordare integrata si sistemica unica, in cadrul careia sunt implicati atat psihiatrul si psihoterapeutul, cat si clientul nostru si cei apropiati lui; * servicii personalizate in functie de obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata; * atentie constanta fata de evolutia si satisfactia clientului nostru; * evaluare structurata continua a progresului terapeutic; * integrarea celor mai recente cercetari stiintifice cu experienta clinica directa in domeniu; * servicii terapeutice in trei limbi: romana, engleza, franceza; * specialisti care detin abilitati personale si competente deosebite si care sunt animati de valori profund umane, empatie si dorinta autentica de a contribui la transformarea in bine a vietii oamenilor; * un cadru de lucru interdisciplinar care sa asigure cele mai bune servicii terapeutice clientului nostru; * cele mai bune practici si cele mai noi abordari terapeutice; * angajamentul de a promova servicii de cea mai buna calitate, implicarea in proiecte de cercetare stiintifica si programe anti-stigmatizare referitoare la depresie, in calitate de Reprezentant national al European Depression Association.

Parerile pacientilor despre Yvonne Popescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.