Zaharia Magda

Zaharia Magda

Doctor în stiinte medicale, Medicina interna

★★★★★

518 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Zaharia Magda

Zaharia Magda este Doctor în stiinte medicale, Medicina interna in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 280 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 230 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 390 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 280 lei (programare)
Ecografie abdominala 390 lei (programare)
Ecografie pelvis 280 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Zaharia Magda

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.