Dr. Zelenac Adyna Michaela

Dr. Zelenac Adyna Michaela

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★

2333 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Zelenac Adyna Michaela

Dr. Zelenac Adyna Michaela este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 320 lei (programare)
Consultatie neonatologica 320 lei (programare)
Consultatie neonatologie 320 lei (programare)
Consultatie online Pediatrie 320 lei (programare)
Consultatie telefonica Pediatrie 320 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 280 lei (programare)
Second opinion 500 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Zelenac Adyna Michaela

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.