Dr. Zolti Ghenti

Dr. Zolti Ghenti

Medic Specialist, Urologie

★★★★★

31 vizualizari

Centrul Medical Transilvania ,Cluj-Napoca, Str Viilor Nr 54, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Zolti Ghenti

Dr. Zolti Ghenti este Medic Specialist, Urologie in cadrul Centrul Medical Transilvania, Cluj-Napoca, Str Viilor Nr 54, Cluj.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Transilvania


Centrul Medical Transilvania reprezinta prima investitie daneza privata in domeniul medical din Romania, fiind membru al Danish-Romanian Business Association. Suntem unul dintre cei mai performanti provideri de imagistica CT si RMN din Cluj-Napoca, avand aparate performante si medici radiologi cu inalta calificare. Centrul Medical Transilvania oferă pacientilor sai servicii de imagistică medicala de inalta performanta (RMN si CT), garantand investigatii complexe si sigure, folosind aparatura medicala de ultima generatie, respectiv aparat RMN GE 360 Advance 1.5 T unic in Romania, fabricat in 2014 dotat cu cele mai performante softuri de postprocesare si antene de 16 canale, si CT GE OPTIMA 540 16 slice dotat cu sistem revolutionar (ASIR) care ajuta clinicianul sa obtina imagini de calitate pentru un diagnostic de incredere cu posibilitatea scaderii dozei de radiatii cu pana la 50%. Complexitatea investigatiilor RMN si CT este intregita de utilizarea substantei de contrast Magnevist si Ultravist (Bayer Germania).

Parerile pacientilor despre Dr. Zolti Ghenti

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.