Nefrologie

Nefrologie

Nefrologie

★★★★★

207 vizualizari

Centrul Medical Speranta ,Craiova, Str Infratirii Nr 16 (vezi harta)

Despre Nefrologie

Nefrologie este Nefrologie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.
Dr. Emilian Postelnicu este medic primar nefrolog  cu experienta in diagnosticarea problemelor renale, tratamentul acestora si urmarirea pacientilor cu transplant de rinichi.

Dintre problemele pe care le poate trata enumerăm : – insuficien?a renală acută, boala cronică de rinichi (BCR), hematuria, proteinuria, litiaza renală, neoplasmul renal, infec?iile urinare – pielonefrite sau cistite, uretrite, etc. De asemenea, poate trata pacien?i hipertensivi al căror tratament  antihipertensiv nu dă rezultate ?i la care se suspectează o cauză secundară, posibil renală.

Servicii disponibile
Consultatie nefrologie + Ecografie abdomen complet 200 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta


Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii.
Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus.
Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Nefrologie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.