Scintigrafie

Scintigrafie

Scintigrafie

★★★★★
(0 rating-uri)

547 vizualizari

Gauss Clinics , BUCURESTI, Str. Ion Neculce, Nr.18(vezi harta)

Despre Scintigrafie

Scintigrafie este Scintigrafie in cadrul Gauss Clinics, BUCURESTI, Str. Ion Neculce, Nr.18.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Gauss Clinics

Gauss Clinics este o clinică specializată în servicii de scintigrafie. Această formă modernă de imagistică presupune administrarea intravenoasă a unui radiofarmaceutic, specific organului a cărui examinare este dorită și, ulterior, scanarea corpului pacientului, pentru a obține informații despre zonele de interes. 

Prin intermediul acestei metode non-invazive, pacienții noștri (adulți și copii) pot depista diferite afecțiuni de tip osos, renal, limfatic, cardiovascular, tiroidian sau paratiroidian. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să ne tratăm pacienții așa cum ne-am dori la rândul nostru să fim tratați în sistemul medical: cu grijă și într-un timp de așteptare cât mai redus, ceea ce ar trebui să fie normalitatea, și nu excepția, în domeniul sănătății. 

Ne-am propus să facem din medicina nucleară un serviciu accesibil pentru depistarea bolilor grave și a cazurilor complicate, alături de celelalte tipuri de investigații din domeniul imagisticii

Parerile pacientilor despre Scintigrafie

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.