RMN (Rezonanta Magnetica)

RMN (Rezonanta Magnetica)

1.5 Tesla

★★★★★

966 vizualizari

Affidea-Hiperdia , BUCURESTI, Str. Hatmanu Arbore, Nr. 15-19, Sector 1 (vezi harta)

Despre RMN (Rezonanta Magnetica)

RMN (Rezonanta Magnetica) este 1.5 Tesla in cadrul Affidea-Hiperdia, BUCURESTI, Str. Hatmanu Arbore, Nr. 15-19, Sector 1. Rapoartele investigatiilor imagistice sunt puse la dispozitia pacientilor in maximum 72 de ore.

Servicii disponibile
RMN hipofiza cu substanta de contrast 850 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Excelență Musculo-Scheletal - Affidea Floreasca Affidea România a inaugurat în luna iulie 2015 un centru de imagistică de înaltă performanță în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria în cadrul Policlinicii Floreasca din București. Noul centru de imagistică Affidea este dotat cu un echipament inovator de Rezonanță Magnetică Nucleară de 1,5 Tesla, care înglobează tehnologii noi și idei ambițioase, combinând cu succes atât examinări de rutină, cât și aplicații clinice avansate. 

În plus, funcția „Ambient Experience” creează un mediu de examinare prietenos prin integrarea iluminatului dinamic, a sunetelor și a proiecțiilor, permițând pacienților să își personalizeze singuri camera de examinare, înconjurându-se astfel de o atmosferă relaxantă și calmă. Noul aparat RMN din cadrul policlinicii REGINA MARIA a fost proiectat ținându-se cont de diversele nevoi ale pacienților, indiferent de vârstă sau condiție fizică, astfel încât aceștia să se poată simți comod pe durata investigației medicale. 

De asemenea, suportul pentru pacient permite persoanelor cu o greutate de până la 250 kg să fie poziţionate şi ridicate confortabil. Totodată, înălţimea mesei pe care va sta pacientul în timpul investigației poate fi redusă rapid, oferind acces pentru pacienţii cu afecţiuni grave sau care nu pot fi trataţi în regim ambulatoriu. Prin tehnologia de care dispune, sistemul RMN de 1,5 Tesla se diferențiază de alte sisteme de acest tip disponibile în România prin simplificarea şi accelerarea configurării scanării, optimizând considerabil timpul de examinare și oferind o experiență confortabilă pacientului. 

Scopul parteneriatului este acela de a oferi pacienților servicii medicale complete, la cel mai înalt nivel, îmbinând calitatea profesională a personalului medical cu o infrastructură de diagnostic imagistic de ultimă generație si acoperind totodată o necesitate la nivelul pieței medicale din București.

Parerile pacientilor despre RMN (Rezonanta Magnetica)

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.