PREVENTIA SALVEAZA VIETI


Campanii 05.02.2017 - DocbookLa nivel mondial, la fiecare 20 de secunde, femeie este diagnosticata cu cancer la sân, iar la fiecare 2 minute o pacientă cu cancer de col uterin moare. Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România.

Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic.

Pe 4 februarie este marcată, la nivel internaţional, Ziua de Luptă împotriva Cancerului, eveniment ce are menirea de a aduce în atenţia publicului bolile din această categorie necruţătoare, cu scopul educării în ceea ce priveşte prevenţia şi controalele medicale de rutină.Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicaţia Docbook.

Programează-te în perioada 5-12 februarie 2018 și rezerva-ți una dintre cele peste 500 de consultații și investigații gratuite la 10 clinici de renume din București!Aplicaţia este disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Incearca acum!

docbook docbookCampania "Preventia salveaza vieți!" este susținută de clinicile noastre partenere:Parteneri media:cancer preventie viata