Fertilia , Fertilia


Adresa: Str.Popa Nan, Nr. 111 - vezi harta

Despre Clinica Fertilia


FERTILIA – CENTRUL MEDICAL ULTRASPECIALIZAT ÎN INFERTILITATE, MEDICINĂ MATERNO – FETALĂ ŞI GINECOLOGIE COMPLEXĂ Suntem o echipă medicală cu experienţă de peste 17 ani în sistem particular şi de stat, cu specializări recunoscute internaţional şi rezultate foarte bune chiar şi în cazuri complexe, de afecţiuni incomplet elucidate în alte clinici. 

Putem propune cea mai eficientă variantă de tratament pentru fiecare pacientă şi avem împreună acelaşi scop, să aveţi un copil sănătos! Fertilia Medical Center deţine tehnologie de ultimă oră, unică în ţară, respectăm cele mai stricte standarde de operare şi avem personal medical foarte calificat – ceea ce garantează cele mai bune rezultate. » Singurul laser pentru PGD din România (preimplantation genetic diagnosis) Fertilia Medical Center dispunde de singurul laser pentru embrioni din România. 

Acesta identifică şi selectează spermatozoizii imobili dar viabili, fără să afecteze calitatea acestora. Evaluează calitatea embrionilor înainte de implantare (important în special pentru cuplurile cu risc de defecte genetice). Astfel obţinem embrioni cu şanse bune de implantare şi din spermatozoizi imaturi sau imobili. Permite implantarea embrionului în ziua a 5-a sub forma de blastocist pentru cele mai bune şanse de sarcină. Creşte semnificativ rata de reuşită FIV şi scade riscul de defecte genetice la nou născut. 

Ne pasă, suntem profesionişti şi ne asumăm răspunderea! Prin programul cash back ne obligăm să returnăm bani cuplurilor care fac trei proceduri FIV fără succes în decursul unui an. Opţiunile noastre de terapie includ tratament medicamentos, inseminare, laparoscopie, histeroscopie, proceduri de microchirurgie, fertilizarea in vitro (FIV), inclusiv donatoare de ovule şi mame surogat. 

Clinica Fertilia se află în lista unităţilor sanitare incluse în subprogramul de fertilizare in vitro şi embriotransfer al Ministerului Sănătăţii. În acest moment nu există posibilitatea extinderii listei unităţilor sanitare, deoarece în buget nu există sume care să permită continuarea subprogramului FIV/ET.

Specialitati disponibile la Clinica Fertilia


Ginecologie vezi medici
Ecografie vezi medici

Galerie foto Fertilia