Dr. Bogdan Chicos

Dr. Bogdan Chicos

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
4.87(8 rating-uri)

6404 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Bogdan Chicos

Dr. Bogdan Chicos este Medic Primar, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Bogdan Chicos este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Chicos

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Burceanu Vasilica a acordat 5
★★★★★
11.04.2024
Foarte mulțumită, amabilitate promptitudine și ameliorarea simtitoareta stării din primele zile. Mulțumesc mult d-lui doctor.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.02.2024
Multumim pentru sprijin si profesionalism.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.10.2023
Vizita la clinica Sanador mi-a dat multă speranță. Dl dr. Bogdan Chicoș e un medic orientat spre succesul procedurii de diagnosticare. Nu pierde vremea cu discuții de așa zisă „conectare empatică”, ci merge sistematic, dincolo de reperele istoricului și simptomatologiei individuale, spre soluția terapeutică optimă, aceea care i se pare cea mai adaptată la profilul medical al pacientului din fața sa.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.08.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
12.08.2023

Anonim a acordat 4
★★★★★
28.07.2023
Un doctor bun, din “vechea generație”, adică dedicat pacientului și nevoilor sale. Recomand!

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.11.2022
Excelent ! Intr.adevar medic ! Profesionist. Stie exact ce are de facut.