Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

6889 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Dr. Carmen Mariana Zapucioiu este Medic Primar, Pediatrie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie generala pediatrica 390 lei (programare)
Consultatie pneumologie pediatrica 380 lei (programare)
Control pediatrie(dupa consult) 245 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Carmen Mariana Zapucioiu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Carmen Mariana Zapucioiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.02.2024
Doamna doctor, a fost foarte atenta la toate aspectele legate de problemele de sanatate ale fetitei mele, nu doar la cele pentru care am solicitat consultatia. A fost foarte atenta la detalii si am primit numeroase sfaturi cu privire la probleme cronice de sanatate. Ii multumim doamnei doctor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.08.2021