Dr. Madalina Musat

Dr. Madalina Musat

Profesor Doctor, Endocrinologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

2902 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Madalina Musat

Dr. Madalina Musat este Profesor Doctor, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 440 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 290 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Madalina Musat este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Madalina Musat

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.02.2023
Incantata de consultație și tratament

BACANU SILVIA a acordat 5
★★★★★
03.11.2021
Maxim profesionalism și empatie

Anca BRATOSIN a acordat 5
★★★★★
04.10.2021
M v. C c Buna ziua,excelent,un medic de nota 10, care are rabdarea de a informa si explica pacientului diagnosticul,schema de tratament,etc,cum nu se mai gaseste in ziua de astazi. Nota mea este maxima pt doamna doctor Musat.Multumesc doamna doctor.

Alina Harabagiu a acordat 5
★★★★★
02.06.2021

Alina Ioana Negulei a acordat 5
★★★★★
24.02.2020