Dr. Mihaela Tomescu

Dr. Mihaela Tomescu

Medic Primar, Nefrologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

6533 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mihaela Tomescu

Dr. Mihaela Tomescu este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Mihaela Tomescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Tomescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Maria-Magdalena Zota a acordat 5
★★★★★
29.01.2024
Doamna doctor Mihaela Tomescu este un doctor minunat și un om cu totul deosebit. Caldă si implicată, atentă și deschisa catre pacient., transmite încredere si liniște pacientului. Mulțumesc din suflet!

Simona Balan a acordat 5
★★★★★
25.09.2023
Dna. Dr. Tomescu este un om deosebit. Comunica intr-un mod profesionist cu pacientul, iar consultația a decurs exemplar. Am însă un punct in minus legat de experienta avuta, acela fiind comportamentul arogant si imatur al asistentului care poate ca ar trebui sa o ia ca exemplu pe dna. doctor.

Traian Draghici a acordat 5
★★★★★
16.06.2023
Nota 10 cu felicitări d-nei doctor Mihaela Tomescu ptr amabilitate și profesionalism. Poate fi catalogat ca un medic de excepție. Cu stimă și respect- colonel Drăghici.