Dr. Adrian Bogdan Berindan

Dr. Adrian Bogdan Berindan

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

6441 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Adrian Bogdan Berindan

Dr. Adrian Bogdan Berindan este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Tot aici, pacienții pot beneficia de consultații decontate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau medicul de familie, la medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru specialitățile dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie și ORL.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Adrian Bogdan Berindan este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Spital
Adresa: Str. Sevastopol 9, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Adrian Bogdan Berindan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.08.2021

Gabriela Adina PetreDobre a acordat 5
★★★★★
06.05.2021

Gabriela Pop Toader a acordat 5
★★★★★
09.12.2020
Cel mai bun și empatic doctor!

Anca Antoci a acordat 5
★★★★★
05.06.2020


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: