Dr. Adrian Bogdan Berindan

Dr. Adrian Bogdan Berindan

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

6912 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adrian Bogdan Berindan

Dr. Adrian Bogdan Berindan este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Romania, pune la dispozitia pacientilor din intreaga tara servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii si o echipa medicala cu vasta experienta.

Spitalul Clinic SANADOR deține unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat și o secție performantă de terapie intensivă (adulți și copii). Prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, adulți și copii, cu 24 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe, Spitalul Clinic SANADOR asigură nonstop asistență medicală de urgență în București și în țară.

Spitalul Clinic SANADOR reprezinta un reper pentru sistemul medical privat din Romania datorita premierelor inregistrate: primul bloc operator complet digitalizat si prima sala hibrida mobila. Spitalul Clinic SANADOR este centru de excelenta si de training in chirurgia cardiovasculara minim invaziva, primul de acest fel din Romania cu acreditare internationala din partea Corcym Academica.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Adrian Bogdan Berindan este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Iuliu Maniu
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6


Parerile pacientilor despre Dr. Adrian Bogdan Berindan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.08.2021

Gabriela Adina PetreDobre a acordat 5
★★★★★
06.05.2021

Gabriela Pop Toader a acordat 5
★★★★★
09.12.2020
Cel mai bun și empatic doctor!

Anca Antoci a acordat 5
★★★★★
05.06.2020


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: