Dr. Adriana Andrei

Dr. Adriana Andrei

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(11 rating-uri)

8208 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Adriana Andrei

Dr. Adriana Andrei este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1. Medicul Adriana Andrei este Medic Primar, Ginecologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Romania, pune la dispozitia pacientilor din intreaga tara servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii si o echipa medicala cu vasta experienta.

Spitalul Clinic SANADOR deține unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat și o secție performantă de terapie intensivă (adulți și copii). Prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, adulți și copii, cu 24 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe, Spitalul Clinic SANADOR asigură nonstop asistență medicală de urgență în București și în țară.

Spitalul Clinic SANADOR reprezinta un reper pentru sistemul medical privat din Romania datorita premierelor inregistrate: primul bloc operator complet digitalizat si prima sala hibrida mobila. Spitalul Clinic SANADOR este centru de excelenta si de training in chirurgia cardiovasculara minim invaziva, primul de acest fel din Romania cu acreditare internationala din partea Corcym Academica.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Adriana Andrei este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Adriana Andrei

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Dora Alexandra Luca a acordat 5
★★★★★
24.04.2023

Fatima Stefania Mohammad a acordat 5
★★★★★
06.03.2023

. Geanina Dinu a acordat 5
★★★★★
30.08.2021
De la prima vedere doamna doctor mi-a inspirat incredere,este foarte amabila si atenta cu pacientii, o recomand cu mult drag!

Vlasceanu Alexandra a acordat 5
★★★★★
26.08.2021
Super,doamna doctora minunata.

ALINA GEORGIANA BARANOVSCHI a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Excelent!!

. Robe Nicoleta a acordat 5
★★★★★
19.11.2020
5

Laura Mistrianu a acordat 5
★★★★★
28.10.2020

Laura Mistrianu a acordat 5
★★★★★
01.10.2020
O recomand pe d-na Doctor Andrei Adriana. Este un medic profesionist, care discuta cu pacientul și explica cu calm și căldură. Triajul și restul formalităților nu au necesitat foarte mult timp spre deosebire de alte clinici.

Antonescu Domnica a acordat 5
★★★★★
24.09.2020
Excelent

Florentina Simion a acordat 5
★★★★★
30.07.2020
Apreciez profesionalismul, răbdarea, devotamentul și modul echilibrat de comunicare al doamnei Dr. Adriana Andrei. Mulțumesc și revin cu încredere la dumneavoastră!

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2020
Excelent


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: