Dr. Alexeev Valerii

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

210 vizualizari

3 programari

Routine Med , Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51, Tulcea(vezi harta)
Despre Dr. Alexeev Valerii
Medicul Dr. Alexeev Valerii este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Routine Med, Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51, Tulcea. Medicul Alexeev Valerii este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Routine Med

Servicii disponibile
Consultatie 100 lei (programare)
Eco. Generala 100 lei (programare)

Informatii clinica
Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.