Dr. Bescheriu Ionita Elena

Dr. Bescheriu Ionita Elena

Medic Specialist, Oncologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

2496 vizualizari

Routine Med , Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51(vezi harta)

Despre Dr. Bescheriu Ionita Elena

Dr. Bescheriu Ionita Elena este Medic Specialist, Oncologie in cadrul Routine Med, Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51.


Servicii disponibile
Consultatie oncologie 150 lei (programare)
Control oncologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: Routine Med

Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Parerile pacientilor despre Dr. Bescheriu Ionita Elena

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Felicia Safca toma a acordat 5
★★★★★
29.10.2019
Am fost f multumita de cum am fost tratată de dna asistenta.