Dr. Ibadula Seila

Dr. Ibadula Seila

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★

5056 vizualizari

Routine Med ,Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 (vezi harta)

Despre Dr. Ibadula Seila

Dr. Ibadula Seila este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Routine Med, Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51.


Servicii disponibile
Consultatie diabet 120 lei (programare)
Consultatie dieta 120 lei (programare)
Consultatie endocrinologie 100 lei (programare)
Consultatie nutritie 120 lei (programare)
Consultatie nutritie 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 150 lei (programare)

Informatii clinica: Routine Med


Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Parerile pacientilor despre Dr. Ibadula Seila

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.