Dr. Ion-Vlad Vinereanu

Dr. Ion-Vlad Vinereanu

Medic Specialist, Nefrologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

1345 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Tunari nr. 44, Sector 2, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Ion-Vlad Vinereanu

Dr. Ion-Vlad Vinereanu este Medic Specialist, Nefrologie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Tunari nr. 44, Sector 2, Bucuresti.


Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 250 lei (programare)
Consultatie nefrologie + Ecografie abdomen complet 350 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 140 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med


Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Ion-Vlad Vinereanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Eugenia Soltuz a acordat 5
★★★★★
13.03.2023
(nefrologie/ diabet) Domnul Vinereanu cât și soția acestuia s-au comportat extraordinar ,serviciile, atenția și grija către problemele pacientului,de nota +1000 stele. Mulțumesc că ați fost receptivi la nevoile bunicii mele emotive. Clinica foarte curata/asistente foarte amabile. RECOMAND!!

Petre Zamfir a acordat 5
★★★★★
02.03.2023
Un dr. foarte bun, implicat, dedicat, 5 stele este prea puțin

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.01.2023
Plăcut surprins de serviciile dumneavoastră....felicitari

oroian daniel a acordat 5
★★★★★
16.01.2023
Super ok. recomand cu încredere.

mihai wacykiewcz a acordat 5
★★★★★
11.01.2023
A fost o vizita medicala exceptionala