Langweiler Adam

Langweiler Adam

, Alta specialitate

★★★★★

648 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Langweiler Adam

Langweiler Adam este , Alta specialitate in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Adam Langweiler este de origine americana, stabilit in Olanda, are peste treizeci de ani de experienta in chiropractica,  iar de-a lungul timpului a detinut mai multe clinici în Olanda. A studiat chiropractica timp de 4 ani la Cleveland Chiropractic College, urmate de cursuri de specializare in diverse tehnici si proceduri de chiropractica.

Adam are studii avansate în terapia cu decompresie a coloanei vertebrale ?i terapia cu laser rece. Este membru fondator al Dutch Chiropractic Federation ?i licen?iat pentru a practica în USA, UK si Romania.

Servicii disponibile
Consultatie chiropractica 600 lei (programare)
Consultatie chiropractor 600 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Langweiler Adam

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.