Dr. Livia Onu

Dr. Livia Onu

Medic Primar, ORL

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1020 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Livia Onu

Dr. Livia Onu este Medic Primar, ORL in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Decebal 1, Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 260 lei (programare)
Control ORL 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Livia Onu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Valeria Niculescu a acordat 5
★★★★★
25.05.2020
Consultatia a decurs ca o intalnire amicala, dna dr. fiind o persoana foarte atenta su amabila cu pacientul . Am doar cuvinte de lauda si multumesc Sanador pentru profesionalism.

Voicila Mihaela a acordat 5
★★★★★
05.03.2020
Este un medic excelent, un adevărat profesionist! O recomand cu căldură!

Dănu? Adrian Ventoniuc a acordat 5
★★★★★
08.08.2020

Eufrosina Armencea a acordat 5
★★★★★
20.07.2020
10