Dr. Marcelina Stanciu

Dr. Marcelina Stanciu

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

2216 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Marcelina Stanciu

Dr. Marcelina Stanciu este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Marcelina Stanciu este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 340 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Marcelina Stanciu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Marcelina Stanciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

, Varduca Ana a acordat 5
★★★★★
05.09.2021
Foarte buna

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.07.2021
Dna Doctor un profesionist desavarsit,personalul pregatit,cooperant,nimic de reprosat poate doar ca organizatoric sa nu se suprapuna o programare peste timpul altei programari,sa se respecte timpul exact al unei programari,in rest numai de bine,tine-ti-o tot asa,succes si o zi buna!