Dr. Marcelina Stanciu

Dr. Marcelina Stanciu

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

3606 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Marcelina Stanciu

Dr. Marcelina Stanciu este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Marcelina Stanciu este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul. 

Medicul Dr. Marcelina Stanciu este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Marcelina Stanciu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Florin Cambir a acordat 5
★★★★★
21.06.2023

, Varduca Ana a acordat 5
★★★★★
05.09.2021
Foarte buna

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.07.2021
Dna Doctor un profesionist desavarsit,personalul pregatit,cooperant,nimic de reprosat poate doar ca organizatoric sa nu se suprapuna o programare peste timpul altei programari,sa se respecte timpul exact al unei programari,in rest numai de bine,tine-ti-o tot asa,succes si o zi buna!