Dr. Monica Rotareasa

Dr. Monica Rotareasa

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

11641 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Monica Rotareasa

Dr. Monica Rotareasa este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Cu un design gandit special pentru confortul pacientilor, Clinica SANADOR Baneasa ofera un acces rapid la servicii medicale de top persoanelor din nordul Bucurestiului si din judetul Ilfov. 

In cadrul acestei clinici fiecare pacient poate beneficia de consultatii, ecografii, explorari functionale (EKG, spirometrie, audiometrie etc.), medicina muncii, vaccinari si recoltari de analize medicale de laborator. 

La fel ca in celelalte clinici SANADOR, in Clinica Baneasa, pacientii beneficiaza de consultanta si vaccinare in cazul in care urmeaza sa se deplaseze in zone cu risc medical. SANADOR este Centru International de Vaccinari, acreditat de Ministerul Sanatatii, si pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru o calatorie sigura din punct de vedere medical.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Monica Rotareasa este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Monica Rotareasa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Simona Onciu a acordat 5
★★★★★
17.07.2023
Foarte bine! Am fost informată corect, consultația a avut loc la ora programată, Dna Doctor mi-a explicat totul, detaliat. Am primit factura ceruta rapid. Personalul este foarte amabil și drăguț. Vă mulțumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.01.2023

Ioana Marina Muiner a acordat 5
★★★★★
21.02.2022
Medic foarte bun!

. Stroe Mihi Raducu a acordat 5
★★★★★
29.11.2021
Totul a fost foarte bine

. Mitroiu Ana a acordat 5
★★★★★
14.06.2021
Experienta își spune cuvantul

. Stanescu Mariana a acordat 5
★★★★★
20.11.2020
A fost de mare folos. Am prevent alte investgatii costisitoare.

. Anca Matilda a acordat 5
★★★★★
22.06.2020


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: