Dr. Monica Rotareasa

Dr. Monica Rotareasa

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

11352 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Monica Rotareasa

Dr. Monica Rotareasa este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Localizata in centru Bucurestiului, Clinica SANADOR Victoriei ofera pacientilor o gama variata de servicii medicale, personal medical de exceptie si aparatura ultra moderna, in vederea obtinerii unor rezultate medicale precise.

Clinica SANADOR Victoriei asigura consultatii medicale pentru un numar mare de specialitati, dar si investigatii imagistice diverse, explorari functionale, medicina muncii, analize medicale de laborator si, nu in ultimul rand, vaccinari. Clinica dispune de un departament complet de Imagistica Medicala ce poate efectua rapid o intreaga serie de investigatii: RMN, tomografie computerizata, radiologie digitala, mamografie digitala si conventionala, osteodensitometrie, radiologie dentara etc.

Tot în cadrul acestei clinici, micuții pacienți pot dispune de serviciile integrale ale departamentului de pediatrie "Baby SANADOR". Accesul se face separat de intrarea pacienților adulți și dispune de recepție proprie, cabinete de pediatrie la cele mai înalte standarde, sală de recoltare a analizelor medicale, toate acestea fiind adaptate nevoilor celor mici.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Monica Rotareasa este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Baneasa
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 42-44, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Monica Rotareasa

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Simona Onciu a acordat 5
★★★★★
17.07.2023
Foarte bine! Am fost informată corect, consultația a avut loc la ora programată, Dna Doctor mi-a explicat totul, detaliat. Am primit factura ceruta rapid. Personalul este foarte amabil și drăguț. Vă mulțumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.01.2023

Ioana Marina Muiner a acordat 5
★★★★★
21.02.2022
Medic foarte bun!

. Stroe Mihi Raducu a acordat 5
★★★★★
29.11.2021
Totul a fost foarte bine

. Mitroiu Ana a acordat 5
★★★★★
14.06.2021
Experienta își spune cuvantul

. Stanescu Mariana a acordat 5
★★★★★
20.11.2020
A fost de mare folos. Am prevent alte investgatii costisitoare.

. Anca Matilda a acordat 5
★★★★★
22.06.2020


Alte servicii din specialitatea Ecografie disponibile in acelasi judet: