Dr. Rentea Margareta

Dr. Rentea Margareta

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★

1339 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Rentea Margareta

Dr. Rentea Margareta este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Dr. Rentea este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) “Carol Davila” si medic specialist oftalmolog in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”. 

A petrecut 5 ani de pregatire in spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar in toata aceasta perioada a avut ocazia de a investiga si trata cazuri dintre cele mai complexe, patologie oculara foarte variata, bolile rare ale ochiului. Tot in cadrul spitalul Universitar de Urgenta a depins experienta necesara pentru interventiile chirurgicale ale polului anterior. 

“Relatia cu pacientul imi aduce o satisfactie profesionala aparte, imi place sa-i ajut pe oameni, sunt o persoana empatica, sau cel putin asta spun pacientii mei.”

Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie adulti 250 lei (programare)
Control oftalmologie adulti(dupa consult) 200 lei (programare)
Prescriere lentile de contact 150 lei (programare)
Prescriere ochelari 150 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Rentea Margareta

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.