Dr. Roxana Udriste

Dr. Roxana Udriste

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
4.90(10 rating-uri)

8367 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Udriste

Dr. Roxana Udriste este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Roxana Udriste este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Iuliu Maniu
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6


Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Udriste

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
25.09.2023
4

DIANA CONSTANTIN a acordat 5
★★★★★
26.09.2022
O doctorita foarte amabila, comunicativa și care mi.a explicat totul pe înțelesul meu.Felicitari! Cu siguranță voi reveni la dumneaei.❤️

Maria Simina Cristea a acordat 5
★★★★★
18.04.2022

Catalina Elena Ifrose a acordat 5
★★★★★
07.02.2022
O experiență minunată, nu mă așteptam la așa ceva. Prima mea consultație și totul a decurs foarte bine, cât despre Dr. Roxana o persoană de nota 10. Recomand cu mare încredere! Nu o să regretați alegerea asta!

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.05.2021

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
02.04.2021

Raluca Barabas a acordat 5
★★★★★
29.03.2021
Dna doctor a fost profesionista, insa colaborarea cu Asirom lasa de dorit, din cauza restrictiilor impuse de ei. Multumesc

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
08.03.2021

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
11.01.2021
Foarte multumita!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.11.2020
Experienta excelenta, personal prompt si dna Doctor Roxana Udriste un medic foarte bun!Recomand!


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: