Dr. Roxana Udriste

Dr. Roxana Udriste

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
4.90(10 rating-uri)

8396 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Roxana Udriste

Dr. Roxana Udriste este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Tot aici, pacienții pot beneficia de consultații decontate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau medicul de familie, la medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru specialitățile dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie și ORL.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Roxana Udriste este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Roxana Udriste

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 4
★★★★★
25.09.2023
4

DIANA CONSTANTIN a acordat 5
★★★★★
26.09.2022
O doctorita foarte amabila, comunicativa și care mi.a explicat totul pe înțelesul meu.Felicitari! Cu siguranță voi reveni la dumneaei.❤️

Maria Simina Cristea a acordat 5
★★★★★
18.04.2022

Catalina Elena Ifrose a acordat 5
★★★★★
07.02.2022
O experiență minunată, nu mă așteptam la așa ceva. Prima mea consultație și totul a decurs foarte bine, cât despre Dr. Roxana o persoană de nota 10. Recomand cu mare încredere! Nu o să regretați alegerea asta!

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.05.2021

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
02.04.2021

Raluca Barabas a acordat 5
★★★★★
29.03.2021
Dna doctor a fost profesionista, insa colaborarea cu Asirom lasa de dorit, din cauza restrictiilor impuse de ei. Multumesc

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
08.03.2021

Marin Gheorghita a acordat 5
★★★★★
11.01.2021
Foarte multumita!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.11.2020
Experienta excelenta, personal prompt si dna Doctor Roxana Udriste un medic foarte bun!Recomand!


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: