Dr. Sanziana Barbulescu

Dr. Sanziana Barbulescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

785 vizualizari

RMN Diagnostica , Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Sanziana Barbulescu

Dr. Sanziana Barbulescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 180 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 180 lei (programare)
Control cardiologie 80 lei (programare)
Ecografie cardiaca 170 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 150 lei (programare)
Monitorizare holter TA 150 lei (programare)
Referat cardiologie 80 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica

Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.


Parerile pacientilor despre Dr. Sanziana Barbulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Adina Andreea Lupu a acordat 5
★★★★★
28.01.2021
Doamna Doctor este extraordinara!!! Va mulțumesc!

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.03.2021
Personal amabil, curățenie întreținută permanent, respectarea normelor sanitare; s-a respectat ora de programare și nu a fost nevoie să aștept suplimentar, totul a decurs cursiv și eficient; medic competent, proactiv, atitudine destinsă

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.03.2021
Super!