Dr. Zisu Andrei Nicolae

Dr. Zisu Andrei Nicolae

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

13077 vizualizari

Routine Med ,Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 (vezi harta)

Despre Dr. Zisu Andrei Nicolae

Dr. Zisu Andrei Nicolae este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Routine Med, Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Routine Med


Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Parerile pacientilor despre Dr. Zisu Andrei Nicolae

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Georgiana Lazar a acordat 5
★★★★★
16.11.2019
Nota 10.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.10.2019

Amiela Gheorghe a acordat 5
★★★★★
22.06.2019