Dr. Zisu Mihai

Dr. Zisu Mihai

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★

3842 vizualizari

Routine Med ,Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 (vezi harta)

Despre Dr. Zisu Mihai

Dr. Zisu Mihai este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Routine Med, Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr. 49-51.


Servicii disponibile
Consultatie + ecografie transvaginala 380 lei (programare)
Consultatie ginecologica 150 lei (programare)
Consultatie obstetricala 150 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 250 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)
Extractie sterilet 300 lei (programare)
Montare sterilet (sterilet neinclus) 500 lei (programare)

Informatii clinica: Routine Med


Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. 

Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. 

 Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri. Viziunea noastră este asigurăm accesul la servicii medicale de înaltă calitate pentru toate categoriile socioprofesionale, deoarece cu toţii avem dreptul de a ne bucura de o viaţă sănătoasă. 

Centrul Medical C&T de pe Str. Mahmudiei, Nr. 49-51 vă oferă următoarele servicii: Medicina muncii Medicina internă Consultanță medico-legală Chirurgie cardio-vasculară Oftalmologie Fizioterapie Acupunctură Masaj Masaj chinezesc Kinetoterapie Optică medicală Psihologie Psihoterapie

Parerile pacientilor despre Dr. Zisu Mihai

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.